Halo Wars

  • ONTWIKKELAAR Creative Assembly
  • RELEASEDATUM 27 februari 2009
  • PLATFORMEN Xbox 360
  • GAMELINER SCORE

Halo Wars met zes man tegelijk

Zojuist is bekend geworden dat je Halo Wars met zijn zessen kunt spelen op Xbox Live. Dat zou gaan betekenen dat je kleine competities kunt organiseren, waarbij jij met twee vrienden het op kunt nemen tegen drie anderen, of met zijn zessen gewoon tegen elkaar.

Ook bevat de game een coöperatieve modus. Deze kan met twee spelers online gespeeld worden, waarbij je mogelijk met een vriend een campagne kunt spelen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?