Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Halo Wars brengt ons meer

Halo Wars speelt anders dan voorgaande Halo-games. Halo Wars is namelijk een RTS. Het was een gewaagde zet, maar volgens Michelle is de franchise er goed vanaf gekomen.

Kortgeleden kwam er een patch uit voor Halo Wars. Deze patch zal er voor gaan zorgen dat de game klaar is voor toekomstige DLC. Het is nog niet bekend wanneer de DLC komt, maar de vandaag bijgewerkte achievementslijst kunnen betekenen dat het niet ver weg meer is. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie over de prijs en de mogelijke releasedatum van deze DLC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?