Check hier alle PlayStation State of Play content

Halo Wars

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Halo Wars bereikt het hoogste podium en is goud

Over ruim een maand kunnen we eindelijk zelf aan de slag met Halo Wars, de langverwachte strategie game van Ensemble Studios (van onder andere de Age of Empires franchise). Microsoft heeft nu bekendgemaakt dat de game goud is, en dus klaar is voor de productie en daardoor ruim de tijd heeft om op de release van 27 februari voor iedereen beschikbaar te zijn.

Naast deze mededeling heeft Microsoft bevestigd dat er op 5 februari op Xbox Live een demo van de game zal verschijnen. In deze demo zul je allereerst de mogelijkheid hebben om een aantal tutorials door te werken (van de basis tot de geavanceerde technieken), om daarna echt aan de slag te gaan met de eerste twee missies die de game te bieden heeft. Daarnaast kun je het nog opnemen tegen de computer op een multiplayer map. Online spelen tegen andere mensen is er in de demo helaas nog niet bij, daarvoor zul je echt moeten wachten op de release van Halo Wars.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?