Halo Wars 2

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 21 februari 2017
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Halo Wars 2 multiplayer-bèta verlengd

De Halo Wars 2 multiplayer-bèta is tot aanstaande woensdag verlengd. Dit heeft Dan Ayoub, ontwikkelaar bij 343 Industries, laten weten middels een tweet.

Dit is mooi voor de spelers die nog geen tijd hadden gehad om een poging te wagen door de E3 of andere bezigheden. De bèta is dus verlengd tot 22 juni 2016, heel erg lang heb je dus niet meer, maar beter dan de complete bèta mislopen.

Halo Wars 2 komt uit op 21 februari 2017 voor de pc en Xbox One.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?