Halo: The Master Chief Collection
  • ONTWIKKELAAR 343 Industries
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 november 2014
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Halo: The Master Chief Collection verkoopt 2 miljoen exemplaren op Steam

Halo: The Master Chief Collection heeft een uitzonderlijk goede launch tot nu toe. Op Steam werden meer dan 2 miljoen exemplaren verkochten binnen een paar dagen.

De game kwam een aantal dagen geleden voor het eerst in heel wat jaren naar de pc en verkoopt meteen razendsnel. Enigszins verrassend, aangezien de game ook onderdeel is van de Xbox Game Pass voor de pc en Xbox One. De game is uitgekomen met Halo: Reach aan de aftrap. Op pc worden aankomend jaar in chronologische volgorde de andere Halo games toegevoegd. De Xbox One heeft nu al toegang tot alle Halo games. De terugkeer van Bungie's laatste Halo game is met open armen ontvangen, lees hier de retrospectief van Halo: Reach.

Halo MCC Steam Sales

Halo: The Master Chief Collection is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One.

BRON Steam

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?