Halo: Reach toont packshot in Amerika

Ontwikkelaar Bungie werkt momenteel hard aan de game Halo: Reach, de jongste telg uit de populaire Halo franchise. Halo: Reach zal zich voor het eerste deel afspelen, waar het verre van vreedzaam in het universum was. De mensheid, verwikkeld in een hevige oorlog met het de buitenaardse Covenant, op diverse exotische locaties.

Zojuist is de Amerikaanse packshot van de game verschenen, aanschouw het resultaat. Halo: Reach staat gepland voor 24 september van dit jaar en moet exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?