Halo Reach

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 14 september 2010
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo Reach bèta meer dan 2,7 miljoen keer gespeeld

Eerder vandaag liet ontwikkelaar Bungie weten wanneer we Halo Reach kunnen verwachten. Naast de aankondiging van de releasedatum heeft de ontwikkelaar ook de cijfers van de Halo Reach-bèta bekendgemaakt.

De game heeft in achttien dagen tijd meer dan 2,7 miljoen spelers opgeleverd, die meer dan zestien miljoen aan speeluren aan speeltijd in de bèta hebben gestopt. Alle 2,7 miljoen spelers hebben bij elkaar meer dan 1,1 miljard aan kills gemaakt.

Halo Reach moet 15 september van dit jaar verschijnen exclusief voor de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?