Halo Reach

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 14 september 2010
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo: Reach bèta gaat door tot 19 mei

Aanstaande maandag gaat de Halo Reach bèta van start. Iedereen die Halo 3: ODST heeft gekocht, krijgt toegang tot de bèta. Je kunt nog steeds toegang krijgen tot de bèta als je nu Halo 3: ODST koopt.

Vandaag maakte Microsoft bekend dat de bèta niet van lange duur zal zijn. 19 mei stopt de bèta weer. In die tussentijd kan je op onderstaande data verschillende dingen met de bèta doen.

May 4 - Arena mode' (Ranked 4 vs. 4 Team Slayer matches), plus Free-for-All and Grab Bag playlists, featuring a mash-up of old and new gameplay modes from Halo.
May 7 - Spartan vs Elite 'Invasion' mode playlist
May 14 - Generator Defense' mode

Halo: Reach zelf verschijnt in het najaar van 2010.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?