Halo Reach

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 14 september 2010
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo: Reach bèta eindelijk live!

Voor iedereen die Halo: ODST had gekocht en een code voor het bèta-programma van Halo: Reach heeft ontvangen is het moment eindelijk daar. Sinds gisteren kunnen deze gamers namelijk Halo: Reach spelen!

Als je een code hebt ontvangen, kun je nadat je Halo: ODST hebt opgestart via de optie Play the bèta' de bèta downloaden. Overigens kun je via deze optie na het downloaden en installeren altijd de bèta spelen.

De volgende playlists zullen vanaf vandaag speelbaar zijn: Grab Bag, Free-For-All, The Arena. De overige twee playlists genaamd Invasion en Network Test 1 zullen in deze volgorde vanaf 7 en 14 mei beschikbaar zijn.

Maar laten we niet al teveel over deze bèta uitweiden en NU met spelen beginnen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?