Halo MMO had groen licht gekregen

De laatste titel van Esemble Studios is Halo Wars: een console RTS, gebaseerd op de populaire Halo franchise. Esemble Studios was druk bezig met een Halo MMO, en wilde daar mee een heel nieuwe publiek aanspreken. Dit omdat de game vrij makkelijk zou spelen en het de echte eigenschappen van een Halo game had.

Daarom is het juist zo vreemd dat Microsoft Esemble Studios wilde sluiten, terwijl ze met twee Halo projecten bezig waren. Daver Rottiger, directory of technologie bij Ensemble Studios heeft zich in een interview geuit over de beslissing van Microsoft. Ook vertelt hij dat het Halo MMO project groen licht had gekregen om ontwikkeld te worden. De game was al tijden in ontwikkeling, maar na het reorganiseren bij Ensemble Studios werd het project geschrapt. Of er ooit nog een Halo MMO zal komen moet nog blijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?