Halo Infinite's volgende flight datum bekend

Geplaatst: 10 september 2021 14:40

De volgende Halo Infinite multiplayer preview komt eraan. De aankomende flight van de first-person shooter staat in teken van Big Team Battle.

Halo Infinite maakt gebruik van zogenaamde flights. Dit zijn multiplayer preview builds, waarin de spelers de game kunnen uitproberen en feedback kunnen verzamelen voor ontwikkelaar 343 Industries. Ditmaal staat de flight van Halo Infinite in teken van Big Team Battle. Arena was de focus van de vorige flight. In deze 4v4 gamemodus speel je in kleinere en compactere maps. Big Team Battle maakt gebruik van grotere slagvelden met een hoop powerwapens en voertuigen. Wil je meedoen met deze preview? Ga dan naar de site Halo Waypoint en voer je gegevens in bij het Halo Insider-programma. Iedereen die zijn gegevens juist heeft ingevuld vóór 13 september, heeft gegarandeerd een plekje tijdens de aankomende flight. Bekijk de bronvermelding voor meer. Onlangs werd de releasedatum van Halo Infinite onthuld tijdens gamescom. Bekijk hier de gameplaybeelden van Halo Infinite's multiplayer.

Halo Infinite is beschikbaar vanaf 8 december voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: 343
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord