Halo Infinite seizoen 2 bekend; co-op uitgesteld

Geplaatst: 7 maart 2022 18:55

343 Industries heeft een nieuwe update over Halo Infinite gedeeld. Daarin wordt onder andere stilgestaan bij nieuwe content en features.

Laten we direct in de nieuwe informatie duiken. De studio achter de populaire shooter heeft meer informatie over het tweede seizoen van Halo Infinite gedeeld. Het seizoen staat bekend als 'Lone Wolves' en begint een dag nadat het eerste seizoen van Halo Infinite eindigt. Dat is op 3 mei. Deze Lone Wolves staan bekend als felle, ruige, maar ook trouwe jagers. In een blogpost deelt het team een afbeelding met twee Lone Wolves uit de game: Spartan Sigrid Eklund en Spartan Hieu Dinh. Spelers kunnen meer te weten komen over deze twee vindingrijke jagers in het tweede seizoen van de game. Je kunt de afbeelding hieronder bekijken. Er is helaas niet alleen maar goed nieuws. De ontwikkeling van de co-op-modus van de campaign van Halo Infinite voorloopt voorspoedig, maar heeft iets meer tijd nodig. Daardoor redt deze langverwachte modus de beloofde releasedatum van 3 mei niet. De co-op-modus staat echter nog steeds op de planning voor een later moment in het tweede seizoen. Tevens werkt het team hard door aan de Forge-leveleditor. De verwachte releasedatum voor deze modus is gelijktijdig met het derde seizoen.

Het tweede seizoen van Halo Infinite gaat van start op 3 maart. De co-op-modus wordt op een later moment in dat seizoen toegevoegd.

Bron: Halo Waypoint
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord