Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Halo Infinite multiplayer cross-play bevestigd

Halo Infinite gaat cross-play en cross-progessie aanbieden wanneer de game lanceert deze herfst. Deze informatie kwam vrij toen Xbox een nieuwe blogpost deelde over pc-gaming.

De nieuwe Xbox-blogpost is geschreven door Matt Booty, het hoofd van Xbox Game Studios. In deze tekst vertelt hij over de tactiek die Xbox gebruikt op het gebied van pc-gaming. Xbox wil namelijk haar publiek bereiken via de games en niet de platformen. Naast de uitgeschreven filosofie kondigde ze het nieuws aan dat Halo Infinite cross-play multiplayer krijgt op lancering. Dit wil zeggen dat het niet uitmaakt of je op de pc, Xbox One of Xbox Series speelt, je kunt met elkaar genieten van de multiplayer. Het belooft een ambitieus project te worden, aangezien Halo Infinite's multiplayer ook free-to-play is. Halo Infinite krijgt naast de cross-play ook cross-progressie. De progressie die je boekt wordt dus overal meegerekend en verhuist van platformen met je profiel mee. Het is nog onbekend of de campaign ook cross-play krijgt.

Halo Infinite crossplay1

Halo Infinite is beschikbaar in de herfst voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?