Halo Infinite multiplayer cross-play bevestigd

Geplaatst: 29 april 2021 19:00

Halo Infinite gaat cross-play en cross-progessie aanbieden wanneer de game lanceert deze herfst. Deze informatie kwam vrij toen Xbox een nieuwe blogpost deelde over pc-gaming.

De nieuwe Xbox-blogpost is geschreven door Matt Booty, het hoofd van Xbox Game Studios. In deze tekst vertelt hij over de tactiek die Xbox gebruikt op het gebied van pc-gaming. Xbox wil namelijk haar publiek bereiken via de games en niet de platformen. Naast de uitgeschreven filosofie kondigde ze het nieuws aan dat Halo Infinite cross-play multiplayer krijgt op lancering. Dit wil zeggen dat het niet uitmaakt of je op de pc, Xbox One of Xbox Series speelt, je kunt met elkaar genieten van de multiplayer. Het belooft een ambitieus project te worden, aangezien Halo Infinite's multiplayer ook free-to-play is. Halo Infinite krijgt naast de cross-play ook cross-progressie. De progressie die je boekt wordt dus overal meegerekend en verhuist van platformen met je profiel mee. Het is nog onbekend of de campaign ook cross-play krijgt.

Halo Infinite is beschikbaar in de herfst voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord