Halo Infinite krijgt aparte Slayer-playlist

Geplaatst: 13 december 2021 12:40

Halo Infinite krijgt morgen vier nieuwe playlists toegevoegd aan haar multiplayer. Hiermee hoopt 343 Industries de variatie naar een hoger niveau te tillen.

Halo Infinite's multiplayer werd door fans geprezen door de strakke gameplay die het naar de serie bracht. Veel spelers hoopten echter dat de playlists in de game werden uitgebreid. 343 Industries luistert naar de feedback en zet haar eerste stappen in de evolutie van Halo Infinite's multiplayer. Naast Big Team Battle, Quick Play en Bot Bootcamp krijgt de first-person shooter vier nieuwe playlists. Slayer keert terug als eigen playlist, waarbij het altijd gaat om het vermoorden van de andere spelers. Fiesta krijgt ook haar eigen playlist, wat in principe Slayer is, maar dan met willekeurige wapens. FFA (Free For All) is de eerste gamemodus zonder teams, waarin jij strijdt tegen andere Spartans. Tot slot voegen ze Tactical Slayer toe. Old school fans van de Halo-games kennen deze modus als SWAT. Wederom een Slayer-gamemodus, maar dan heeft niemand shields en zijn headshots je beste vrienden. Bekijk hier de multiplayer review van Halo Infinite.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord