Halo Infinite komt gewoon naar Xbox One

Geplaatst:
Aangepast: 26 augustus 2020 13:29

Even leek het erop dat Halo Infinite niet meer naar de Xbox One zou komen. Volgens 343 Industries is dat echter niet het geval.

Eerder deze maand onthulde ontwikkelaar 343 Industries dat de release van Halo Infinite wordt uitgesteld. De game had eigenlijk tegelijkertijd met de Xbox Series X uit moeten komen. Niet veel later werd er een gerucht de wereld in geholpen via het gameforum ResetEra. Een van de gebruikers, onder de naam Sponger, vertelde namelijk stellig dat de Xbox One-versie van Halo Infinite geannuleerd wordt en de game nog verder wordt uitgesteld naar 2022. Via Twitter laat John Junyszek, Community Manager van 343 Industries, weten dat deze geruchten niet kloppen. Halo Infinite staat nog steeds gepland voor een release in 2021. Daarnaast geeft Junyszek ook aan dat de release nog steeds plaatsvindt op alle platformen die eerder zijn aangegeven. De Xbox One krijgt de game dus ook gewoon.

Halo Infinite verschijnt in 2021 voor de Xbox One, Xbox Series X en pc.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord