Halo Infinite februari update toont Zeta Halo

Geplaatst: 26 februari 2021 12:30
Aangepast: 26 februari 2021 12:30

De nieuwe Halo Infinite-update staat in teken van Zeta Halo. Naast de nieuwe informatie werden er nieuwe screenshots uitgebracht.

Een aantal medewerkers van 343 Industries vertellen over hun functies en wat ze gedaan hebben om de wereld van Halo Infinite vorm te geven. De shooter speelt zich af op Zeta Halo, de ring die we al eerder zagen in de gameplay-reveal van Halo Infinite. Iets wat meteen opvalt zijn de grafische verbeteringen. De game ziet er meer polijst uit, wat ook broodnodig was. De development update vertelt over de manier hoe Zeta Halo in elkaar zit. De omgeving complimenteert de sandbox-gameplay, waarbij spelers altijd de keuze krijgen hoe ze combat-scenario's benaderen. Halo Infinite gaat qua designfilosofie terug naar zijn roots. Zo zien we dat de Forerunner-gebouwen meer lijken op de versies die we in Halo: CE en Halo 3 zagen. We zien de eerst in-game screenshot van de Sniper Rifle, die ook een meer klassiek design heeft ontvangen. We komen ook te weten dat Halo Infinite een dag- en nachtcyclus heeft. Zo kun je missies voltooien in het zonnige daglicht, of je kan tijdens de nachturen rondsluipen. Aan het einde wordt aangegeven dat er ook hard gewerkt wordt aan Forge, de bouw gamemodus van Halo. Verder zitten er nog heel veel details in de development update verstopt, check de bronvermelding als je het gehele artikel wil lezen.

 1 1 1 1 1

Halo Infinite is beschikbaar in de herst van 2021 voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Halo Waypoint
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord