Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 15 november 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Halo Infinite februari update toont Zeta Halo

De nieuwe Halo Infinite-update staat in teken van Zeta Halo. Naast de nieuwe informatie werden er nieuwe screenshots uitgebracht.

Een aantal medewerkers van 343 Industries vertellen over hun functies en wat ze gedaan hebben om de wereld van Halo Infinite vorm te geven. De shooter speelt zich af op Zeta Halo, de ring die we al eerder zagen in de gameplay-reveal van Halo Infinite. Iets wat meteen opvalt zijn de grafische verbeteringen. De game ziet er meer polijst uit, wat ook broodnodig was. De development update vertelt over de manier hoe Zeta Halo in elkaar zit. De omgeving complimenteert de sandbox-gameplay, waarbij spelers altijd de keuze krijgen hoe ze combat-scenario's benaderen. Halo Infinite gaat qua designfilosofie terug naar zijn roots. Zo zien we dat de Forerunner-gebouwen meer lijken op de versies die we in Halo: CE en Halo 3 zagen. We zien de eerst in-game screenshot van de Sniper Rifle, die ook een meer klassiek design heeft ontvangen. We komen ook te weten dat Halo Infinite een dag- en nachtcyclus heeft. Zo kun je missies voltooien in het zonnige daglicht, of je kan tijdens de nachturen rondsluipen. Aan het einde wordt aangegeven dat er ook hard gewerkt wordt aan Forge, de bouw gamemodus van Halo. Verder zitten er nog heel veel details in de development update verstopt, check de bronvermelding als je het gehele artikel wil lezen.

Halo Infinite is beschikbaar in de herst van 2021 voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?