Halo encyclopedie

Vandaag heeft Dorling Kindersley, een bedrijf dat encyclopedieën produceert, een nieuwe encyclopedie onthuld. Dit keer is wel iets specialer. Het gaat namelijk over een encyclopedie over de Halo reeks. Het boek zal een dikke 352 pagina's bevatten, waarin alles over het Halo universum te vinden zal zijn. Voor de geïnteresseerden: op 2 november dit jaar nog, zal het in de winkelrekken te vinden zijn. Je zal wel wat geld moeten uitgeven, het boek zal namelijk een kleine 34 euro kosten.

De volgende hoofdstukken zullen terug te vinden zijn in het boek:

- Tijdslijn
- Humans
- Spartans
- The Covenant
- The Flood
- The Florerunners
- De oorlog tussen Human-Covenant
- Wetenschap en technologie
- Transport
- Locaties
- Wapens

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?