Halo: Combat Evolved pc bèta begint binnenkort

Geplaatst: 20 november 2019 10:55
Aangepast: 20 november 2019 11:56

De multiplayer bèta van Halo: Combat Evolved voor de pc begint binnenkort. Uiteraard gaat dit gepaard met Halo: The Master Chief Collection.

Community Director Brian Jarrard vertelt ons dat na de release van Halo: Reach op Halo: The Master Chief Collection op 3 december en na de feestdagen, we iets kunnen verwachten van de iconische shooter van Microsoft. Net als bij Halo: Reach gaat 343 Industries flights introduceren voor Halo: Combat Evolved. Een klein gedeelte van de ingeschrevenen in het Halo Insider programma krijgen toegang tot de multiplayer bèta. 343 Industries wil de Halo games in chronologische volgorde toevoegen aan de pc.

onbekend

Wanneer de multiplayer bèta van Halo: Combat Evolved precies begint is nog niet bekend. Halo: Reach verschijnt echter op 3 december via Halo: The Master Chief Collection voor de Xbox One en de pc.

Bron: Pcgamesn
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo: The Master Chief Collection

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2014

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord