Halo: The Master Chief Collection
  • ONTWIKKELAAR 343 Industries
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 november 2014
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Halo: Combat Evolved pc bèta begint binnenkort

De multiplayer bèta van Halo: Combat Evolved voor de pc begint binnenkort. Uiteraard gaat dit gepaard met Halo: The Master Chief Collection.

Community Director Brian Jarrard vertelt ons dat na de release van Halo: Reach op Halo: The Master Chief Collection op 3 december en na de feestdagen, we iets kunnen verwachten van de iconische shooter van Microsoft. Net als bij Halo: Reach gaat 343 Industries flights introduceren voor Halo: Combat Evolved. Een klein gedeelte van de ingeschrevenen in het Halo Insider programma krijgen toegang tot de multiplayer bèta. 343 Industries wil de Halo games in chronologische volgorde toevoegen aan de pc.

Halo Combat Evolved

Wanneer de multiplayer bèta van Halo: Combat Evolved precies begint is nog niet bekend. Halo: Reach verschijnt echter op 3 december via Halo: The Master Chief Collection voor de Xbox One en de pc.

BRON Pcgamesn

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?