Check hier alle PlayStation State of Play content

Halo anime onderweg

Het is eindelijk een feit, 343 Studios microsoft's wordt de nieuwste studio voor de Halo serie. De studio houdt zich bezig met alles rondom de Halo serie en ze beginnen gelijk goed. De studio gaat namelijk met vijf grote animatiestudio's samenwerken aan Halo anime.

Het gaat hier om de studio's Bones, Casio Entertainment, Production I.G., Studio 4 C en Toei Animation. In totaal zullen ze samen zeven korte films maken gericht op de geschiedenis van het Halo universum.

We zullen echter moeten wachten tot 2010. De eerste film verschijnt namelijk pas in 2010 in de VS. We zullen van te voren wel alvast een preview kunnen downloaden op Xbox Live. Wanneer deze preview online komt is echter onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?