Halo 3: ODST zorgt voor problemen

De verkoop van Halo 3: ODST mag dan goed lopen toch neemt de game enkele problemen met zich mee. Volgens vele gamers zou de disc namelijk niet te lezen zijn en krijgen ze een dikke fout melding op het scherm.

Gelukkig is ontwikkelaar Bungie al begonnen te zoeken naar een oplossing voor het probleem en hopelijk zal dit niet al te lang gaan duren, want vele gamers zullen nu moeten wachten met spelen van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?