Halo 3: ODST

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 22 september 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo 3: ODST bevestigd in trailer

Gisteren maakten we bekend dat Halo 3: Recon, de aankomende uitbreiding voor Halo 3, voortaan verder gaat onder de naam Halo 3: ODST (wat staat voor Orbital Drop Shock Trooper).

Vandaag is er een trailer verschenen die de naamswijziging min of meer helemaal officieel maakt. Ga snel kijken naar het filmpje en oordeel zelf: een terechte naamswijziging? Of klonk Recon eigenlijk veel cooler dan een rare afkorting?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?