Halo 3

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 26 september 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo 3 meest gespeeld in 2008

Xbox Live en Halo 3 zitten onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De een kan niet zonder de ander. Dankzij Xbox Live kan Microsoft precies zien wat gamers aan het doen zijn. Ze kunnen dus ook kijken welke games het meest online gespeeld worden. De meest gespeelde Xbox game van dit jaar is Halo 3.

Op de tweede plaats staat Call of Duty 4. Dit is niet ongewoon, aangezien Call of Duty 4 en Halo 3 altijd een nek-aan-nek race met elkaar hadden. Er is een heel lijstje vrijgegeven met de meest gespeelde games, arcade games en demo's. Aan welke game(s) heb jij bijgedragen?

1. Halo 3
2. Call of Duty 4
3. Grand Theft Auto IV
4. Gears of War 2
5. Gears of War
6. Call of Duty: World at War
7. Guitar Hero III
8. Battlefield: Bad Company Demo
9. Star Wars: The Force Unleashed Demo
10. Rock Band
11. Fable II
12. Mirror's Edge Demo
13. Madden NFL 09
14. Battlefield: Bad Company
15. Rainbow Six Vegas 2
16. Uno
17. Castle Crashers
18. Call of Duty: World at War Multiplayer bèta
19. Forza Motorsport 2
20. Too Human - Demo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?