Halo 3

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 26 september 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo 3 krijgt een nieuwe multiplayer map

343 Industries kondigde aan dat Halo 3 er een nieuwe multiplayer map bij krijgt. De map wordt deze week toegevoegd aan de Master Chief Collection.

Middels een blogpost op Halo Waypoint kondigde 343 Industries aan dat er een nieuwe map verschijnt op Halo 3 vanuit de geannuleerde Halo Online-project dat ooit is ontwikkeld door Saber Interactive. Halo Online was een free-to-play Halo multiplayer-shooter die zijn debuut heeft gemaakt in 2015 in Rusland. Halo-fans hebben meerdere pogingen gedaan om toegang te krijgen tot de game, waarbij Microsoft hier een einde aan heeft gemaakt. Volgens Kotaku wordt de nieuwe map 'Waterfall', een geannuleerde Halo Online map die nooit de kans heeft gekregen om te lanceren. Het wordt de eerste nieuwe map op Halo 3 sinds de komst van de Mythic II Map Pack uit 2009.

Halo 35

De nieuwe Halo 3 multiplayer map is vanaf aanstaande donderdag beschikbaar.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?