Halo 3 flight begint in juni, crossplay erkent

Geplaatst:
Aangepast: 31 mei 2020 10:39

De flights voor Halo 3 beginnen binnenkort. 343 Industries laten weten wat de fans kunnen verwachten en geven een kleine update op een zeer gewilde feature; crossplay.

Halo 3 wordt door vele fans beschouwt als het hoogtepunt van de Xbox 360. Nu voor het eerst komt de FPS naar de pc via Halo: The Master Chief Collection. Spelers die meedoen aan de eerste flight kunnen aan de slag met wat iconische campaignmissies. Sierra 117, The Storm, The Ark, The Covenant en Halo zijn dan allen speelbaar. De customization van je Spartan wordt ook geüpdatet met meer opties voor je Halo 3 karakter. Verder kunnen spelers met de Halo 3 variant van Forge en Theater aan de slag. In de Forge-modus worden nieuwe items toegevoegd die in de originele game niet mogelijk waren. Tot slot heeft 343 Industries het belang van crossplay erkent en ze laten weten dat de functie op hun prioriteitenlijstje staat. Het is echter nog niet duidelijk wanneer ze er oprecht werk van gaan maken.

Halo: The Master Chief Collection is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One.

Bron: Halo Waypoint
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo: The Master Chief Collection

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2014

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord