Halo: The Master Chief Collection
  • ONTWIKKELAAR 343 Industries
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 november 2014
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Halo 3 flight begint in juni, crossplay erkent

De flights voor Halo 3 beginnen binnenkort. 343 Industries laten weten wat de fans kunnen verwachten en geven een kleine update op een zeer gewilde feature; crossplay.

Halo 3 wordt door vele fans beschouwt als het hoogtepunt van de Xbox 360. Nu voor het eerst komt de FPS naar de pc via Halo: The Master Chief Collection. Spelers die meedoen aan de eerste flight kunnen aan de slag met wat iconische campaignmissies. Sierra 117, The Storm, The Ark, The Covenant en Halo zijn dan allen speelbaar. De customization van je Spartan wordt ook geüpdatet met meer opties voor je Halo 3 karakter. Verder kunnen spelers met de Halo 3 variant van Forge en Theater aan de slag. In de Forge-modus worden nieuwe items toegevoegd die in de originele game niet mogelijk waren. Tot slot heeft 343 Industries het belang van crossplay erkent en ze laten weten dat de functie op hun prioriteitenlijstje staat. Het is echter nog niet duidelijk wanneer ze er oprecht werk van gaan maken.

Halo 3 Forge

Halo: The Master Chief Collection is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?