Halo 3 bundel enkel voor PAL

Nog meer Xbox 360-bundel nieuws! En zelfs goed nieuws voor ons Europeanen. Want deze keer staan wij een streepje voor ten opzichte van Amerika. Microsoft komt namelijk met een bundel van Halo 3: ODST. Deze bevat de Elite console, een originele versie van Halo 3 én Halo 3: ODST en toegang tot de Halo: Reach multiplayer bèta.

Nu komt het goede nieuws voor ons Europeanen. Deze bundel zal enkel en alleen als PAL te verkrijgen zijn en verschijnt op 5 oktober.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?