Halo 2600 voor de Atari 2600

Pixels die je zo zou kunnen tellen verwacht je natuurlijk niet bij een Halo-spel. Bij Halo 2600 voor de Atari 2600 is het toch net ietsje anders. Ed Vries, die het spel maakte, laat je spelen met Master Chief in wel 64 verschillende 'kamers'.

Omdat ontwikkelen voor de Atari 2600 een limiet heeft van 4 kb is dit toch wel het meeste wat je eruit kan halen. Jammer genoeg zijn er maar een beperkt aantal van gemaakt ( sommigen zeggen 100, anderen 500 ), die alleen maar verkrijgbaar waren op de Classic Gaming Expo. Maar je kunt het spel hier ook gewoon spelen op je computer!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?