Halo 2 nog steeds online

Ondanks dat Xbox live al een poosje geleden is stopgezet voor de oude Xbox zijn er nog steeds een aantal Xbox gebruikers online Halo 2 multiplayer aan het spelen. Zij hebben namelijk vanaf het moment dat Microsoft Xbox Live heeft stopgezet hun Xbox aan laten staan.

In totaal zijn er 27 Xbox gebruikers die hun Xbox aan hebben laten staan om zo nog even van Halo 2 multiplayer te kunnen genieten. Ze zijn namelijk van plan om dit vol te blijven houden totdat hun Xbox het begeeft, het internet wegvalt of totdat de stroom uitvalt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?