Half-Life: Alyx Workshop Tools nu beschikbaar

Geplaatst: 18 mei 2020 09:07
Aangepast: 18 mei 2020 09:10

Als je graag levels edit of je games mod, dan zijn er nu nieuwe tools waar je mee aan de slag kunt gaan. De Half-Life: Alyx Workshop Tools zijn namelijk nu beschikbaar.

Half-Life: Alyx is een groot succes en dat weet Valve maar al te goed. Eerder heeft Valve al aangegeven dat er een Half-Life: Alyx level editor aankomt. Valve maakt nu bekend dat deze level editor, die Workshop Tools genoemd wordt, nu beschikbaar is. Workshop Tools bevat verschillende Source 2 level editing tools waarmee je models, animaties, textures, particles en nog veel meer kunt aanpassen. Daarnaast bevat het pakket ook een aantal maps die je kunt gebruiken als template. Workshop Tools zit nu nog in de bètafase, maar Valve belooft gaandeweg nog meer tools en documentatie toe te voegen.

Half-Life: Alyx is momenteel te spelen in VR op de pc. De Workshop Tools zijn vanaf nu beschikbaar via Steam.

Bron: Valve
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Half-Life: Alyx

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc, VR

Releasewindow

23 maart 2020

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord