Check hier alle E3 2021-content

Half-Life: Alyx

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 23 maart 2020
  • Platformen Pc, VR
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Half-Life: Alyx Workshop Tools nu beschikbaar

Als je graag levels edit of je games mod, dan zijn er nu nieuwe tools waar je mee aan de slag kunt gaan. De Half-Life: Alyx Workshop Tools zijn namelijk nu beschikbaar.

Half-Life: Alyx is een groot succes en dat weet Valve maar al te goed. Eerder heeft Valve al aangegeven dat er een Half-Life: Alyx level editor aankomt. Valve maakt nu bekend dat deze level editor, die Workshop Tools genoemd wordt, nu beschikbaar is. Workshop Tools bevat verschillende Source 2 level editing tools waarmee je models, animaties, textures, particles en nog veel meer kunt aanpassen. Daarnaast bevat het pakket ook een aantal maps die je kunt gebruiken als template. Workshop Tools zit nu nog in de bètafase, maar Valve belooft gaandeweg nog meer tools en documentatie toe te voegen.

HalfLife Alyx Workshop Tools

Half-Life: Alyx is momenteel te spelen in VR op de pc. De Workshop Tools zijn vanaf nu beschikbaar via Steam.

BRON Valve

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?