Check hier alle E3 2021-content

Half-Life: Alyx

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 23 maart 2020
  • Platformen Pc, VR
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Half-Life: Alyx nu ook zonder vr-headset te spelen

Goed nieuws voor de Half-Life-fans die geen vr-headset hebben. Half Life: Alyx is nu namelijk ook zonder vr-headset te spelen.

De nieuwste Half-Life-game Half-Life: Alyx is ontzettend populair. Hoewel de game de verkoop van vr-headsets als de Valve Index flink heeft verhoogd, heeft nog steeds niet elke pc-gamer het geld voor of de interesse in een vr-headset. Voor de Half-Life-fans die niet in het bezit zijn van een vr-headset is er nu een oplossing. Modder r57zone heeft namelijk een speciale mod voor de game ontwikkeld die de armen van Alyx permanent voor haar houdt, zodat de motion controls van een vr-headset niet meer nodig zijn om door de game te kunnen navigeren. Het is misschien niet de meest elegante oplossing en het implementeren van de mod is ook niet heel erg gemakkelijk, maar het stelt je wel in staat om in ieder geval de verhaallijn zo uit te kunnen spelen.

Half-Life: Alyx is momenteel, zowel met als zonder vr-headset, te spelen op de pc.

BRON r57zone

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?