Check hier alle E3 2021-content

Half-Life: Alyx

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 23 maart 2020
  • Platformen Pc, VR
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Half-Life: Alyx level editor is nu de main focus van Valve

De releasedatum van de level editor van Half-Life: Alyx is nog niet bekend, maar hij is onderweg.

Dat er een level editor zou komen, was al duidelijk vanaf de aankondiging van Half-Life: Alyx. Die belofte staat nog steeds standvast op de website van Alyx. 'Een set van Source 2 tools waar je nieuwe levels mee kunt bouwen worden toegevoegd aan de game. Hiermee kunnen alle spelers nieuwe omgevingen toevoegen aan de game, waar de hele community gebruik van kan maken', luidt een deel van de statement. Aangezien het succes van Half-Life: Alyx bepaalt hoe de toekomst van de VR games van valve eruit gaat zien, klinkt een level editor zeker als een goed idee. Valve developer Jake Rodkin bevestigde op Resetera dat de editor nu prioriteit heeft voor het development team. Over een tijdje kunnen we dus gewoon zelf Half-Life 3 maken.

Half life alyx

Wanneer Valve van plan is de level editor toe te voegen aan de game, is nog niet bekend.

BRON PCGamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?