Check hier alle E3 2021-content

Half-Life: Alyx

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 23 maart 2020
  • Platformen Pc, VR
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Half-Life: Alyx bepaalt of de volgende game in VR is

Het succes van Half-Life: Alyx gaat bepalen of de volgende game in de serie ook een VR game wordt.

Valve gaf aan dat ze naar de verkoopcijfers van Half-Life: Alyx gaan kijken voordat ze besluiten of de volgende game VR wordt of niet. Best een logische aanpak natuurlijk. Als we naar de voorlopige cijfers kijken, is de kans groot dat de opvolger van Alyx ook in VR zal worden uitgegeven. Valve level designer Dario Casali vertelde PC Gamer dat het besluit nog niet officieel genomen is. 'We weten niet of het een VR game gaat worden, we weten nog niet of het geen VR game gaat worden', zei hij. 'Het beste dat je in een geval als dit kan doen is kijken naar de reactie van het publiek'. Op Steam is Half-Life: Alyx al zo'n 300.000 keer gekocht sinds de release op 23 maart. De game zou wel eens de snelst verkopende game op Steam van 2020 kunnen worden.

Half-Life: Alyx kwam op 23 maart uit op Steam.

BRON PC Gamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?