Had Ensembles Studios Halo MMO in ontwikkeling?

Nu het einde nadert voor Ensembles Studios komt er allerlei informatie naar buiten over een Halo MMO. Van 2006 tot 2007 bleek er een Halo MMO in ontwikkeling te zijn bij Ensembles Studios. Microsoft heeft deze MMO uit eindelijk geannuleerd.

Nu zijn er vele afbeeldingen op het internet te zien van deze MMO. Hier kun je meerdere afbeeldingen bekijken. Eigenlijk komt dit nieuws vrij verrassend aangezien de game nooit aangekondigd is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?