Mario Kart Wii

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 1 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Hackers winnen Mario Kart Tournament.

Een paar dagen geleden is de nieuwste Mario Kart Wii Tournament live gegaan, helaas hebben een paar spelers zich een weg naar de eerste plaatsen gehackt.

De twee hackers in kwestie haalden onmogelijke tijden - 0.004 en 0.609 seconden. En om het nog eens in te wrijven, heeft een van de hackers zichzelf ihack@you genoemd. Nintendo is bezig om de valsspelers van het leaderboard te halen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?