Hackers lekten spoilers The Last of Us: Part 2

Geplaatst: 4 mei 2020 09:53
Aangepast: 4 mei 2020 09:53

Hackers lekten de spoilers van The Last of Us: Part 2. Het gaat hier dus niet om Naughty Dog-medewerkers, zoals eerst werd gedacht.

Vorige week werden enorme The Last of Us: Part 2 spoilers gelekt. Het lek toonde verschillende belangrijke details van het verhaal en zelfs hele cutscenes. Aanvankelijk werd gedacht dat het hier om Naughty Dog-medewerkers ging die ontevreden waren over de ontwikkeling van de game en de crunch-cultuur die ook bij deze studio speelt. Dit blijkt echter niet het geval te zijn, daar hackers hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor het lekken van al deze informatie. Een zekere PixelButts heeft afgelopen weekend via Twitter laten weten hoe dit is gegaan. Volgens hem begon het in januari met een groepje hackers die ontdekten hoe ze bij de inhoud van de Amazon servers voor de games van Naughty Dog konden komen. Via de servers van Uncharted 3 en The Last of Us hebben de hackers minstens 1TB aan gegevens van The Last of Us: Part 2 in handen gekregen.

Het is niet bekend waarom de hackers de gestolen informatie naar buiten hebben gebracht.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord