H20 Esports organiseert gratis simrace workshop

H20 Esports heeft aangekondigd dat ze een gratis Simrace workshop organiseren. Tien mensen kunnen tijdens deze workshop, begeleid door expert Thom "THOMB" Brouwer, de basis van simracing onder de knie krijgen.

In juli opende H20 Esports, het grootste eSports- en gaming centrum van Europa, haar deuren, nadat de locatie eerder gesloten werd vanwege het coronavirus. Sindsdien zijn er volop activiteiten georganiseerd, natuurlijk met inachtingneming van de coronamaatregelen, waarbij gameliefhebbers aan mee kunnen doen, zoals de H20 Esports Experience Tour en de Esports Bootcamp. H20 Esports heeft aangekondigd dat er een nieuwe activiteit aan het rijtje wordt toegevoegd: workshops simracing. De eerste H20 Sim Racing Workshop wordt gratis gegeven onder begeleiding van simracing expert Thom "THOMB" Brouwer die jarenlange ervaring heeft als coureur en finalist is in de Formule 1 Esports Pro Draft van 2020. Tijdens deze Sim Racing workshop kom je te weten hoe professionele coureurs trainen voor wedstrijden, leer je de basis van simracen en worden je vaardigheden getest via verschillende oefeningen.

Simracing

De Simracing workshop vindt plaats op 4 december in de H20 Esports campus in Purmerend. Aanmelden voor de workshop kan tot 30 november via de website van H20 Esports. Uit de inzendingen worden tien mensen geselecteerd die de workshop gratis kunnen volgen. Op 1 december worden de winnaars bekendgemaakt.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?