H1Z1: Battle Royale
  • ONTWIKKELAAR Sony Online Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 februari 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

H1Z1 heeft 4,5 miljoen spelers op PS4

De open bèta van H1Z1 ging vorige week van start voor de PlayStation 4 en wist binnen 24 uur een spelersaantal van 1,5 miljoen te bereiken. Dit aantal is inmiddels gestegen naar 4,5 miljoen spelers, wat binnen drie dagen tijd werd behaald.

Ontwikkelaar Daybreak Games is heel blij dat de open bèta zo in de smaak valt bij spelers en komt met een beloning. Alle spelers ontvangen de Barbed Hellfire 4-6, wat een skin is voor een van de wapens van H1Z1. Daarnaast is er een nieuwe update uitgebracht die de Duo-modus ontgrendeld, een aantal bugs verhelpt, en de mini-map en servers verbetert.

H1Z1 is gratis speelbaar voor de PlayStation 4 en pc. De Battle Royale-game komt later ook naar de Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?