Guns, Gore & Cannoli 2

  • ONTWIKKELAAR Crazy Monkey Studios
  • RELEASEDATUM 22 februari 2018, 14 augustus 2018 (PS4), 12 oktober 2018 (XONE), 2 augustus 2018 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Guns, Gore & Cannoli 2 volgende week naar PlayStation 4

Ontwikkelaar Crazy Monkey Studios heeft bekendgemaakt dat Guns, Gore & Cannoli 2 volgende week naar de PlayStation 4 komt. De game kwam eerder dit jaar al uit voor de pc en Nintendo Switch, en verschijnt later ook voor de Xbox One.

In Guns, Gore & Cannoli 2 kruip je wederom in de huid van maffioso Vinnie Cannoli. Ditmaal is het strijdtoneel de Tweede Wereldoorlog, wat betekent dat je het niet alleen opneemt tegen gangsters en zombies, maar ook tegen Nazi's. Zoals in de onderstaande trailer te zien is biedt de game weer een hoop chaotische actie en humor. Het is in ieder geval eens wat andere dan de standaard en dertien-in-een-dozijn maffiagames.

Guns, Gore & Cannoli 2 verschijnt 14 augustus voor de PlayStation 4.

BRON Crazy Monkey Studios

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?