Gunfire Reborn

  • Ontwikkelaar Duoyi (Hong Kong) Interactive Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 mei 2020
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter, Indie, Roguelike
  • Gameliner score -

Gunfire Reborn krijgt nieuwe speelbare heldin Tao

De roguelite first-person shooter Gunfire Reborn krijgt er een nieuwe speelbare heldin bij. Daarnaast ontvangt de game nieuwe wapens, scrolls, achievements en meer.

Tao mag zich opmaken voor haar entree. Deze dame is gespecialiseerd in de kunst van het zwaardvechten. Ze heeft dan ook een vliegend royaal zwaard aan haar zijde. Ze veroorzaakt een status-effect genaamd Fatal Bloom, wat zorgt voor verborgen schade. De nieuwe wapens die worden toegevoegd lijken Tao te complimenteren, want het zijn namelijk twee soorten zwaarden. Daarnaast worden er nieuwe scrolls, achievements en een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd. Bekijk de bronvermelding voor de gehele lijst aan updates en bug fixes. Wellicht tijd om Gunfire Reborn opnieuw te streamen via Twitch!

Gunfire Reborn Hao

Gunfire Reborn is nu beschikbaar in Early Access via Steam.

BRON Steam

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?