Friday the 13th: The Game

  • Ontwikkelaar Gun Media
  • Eerste releasedatum 26 mei 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Gun Media trekt stekker uit Friday the 13th: The Game

Na meer dan drie jaar valt dan toch het doek voor Friday the 13th: The Game. Gun Media trekt de stekker uit de horrorgame.

Friday the 13th: The Game heeft een niet al te beste tijd gehad. De game lanceerde in 2017, maar kreeg een jaar later een flinke tegenslag te verduren. Ontwikkelaar Gun Media raakte namelijk verwikkeld in een rechtszaak met de schrijver en regisseur van de originele Friday the 13th-film. Dit weerhield Gun Media er echter niet van om vorig jaar Friday the 13th: The Game naar de Nintendo Switch te brengen. Toch houdt het hier op voor de horrorgame. In een officieel bericht maakt Gun Media dat Friday the 13th: The Game vanaf deze maand niet meer ondersteund wordt. De online servers worden gesloten en de game ontvangt ook geen updates meer. Wel is het nog mogelijk om private matches te spelen en zelf servers te hosten.

Friday the 13th The Game2

Friday the 13th: The Game is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Gun Media

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?