Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Guitar Hero World Tour releasedatum en PC versie vrijgegeven

Guitar Hero World Tour brengt een gehele nieuwe manier van Guitar Hero spelen. Je speelt nu namelijk niet alleen met de gitaar, maar ook de drums, basgitaar en zang. Ook zijn de instrumenten touch-sensitive, dus geen knoppen meer en om het af te sluiten een uitgebreide Music Maker.

Activision heeft vandaag een releaselijst vrijgegeven waarin staat dat Guitar Hero World Tour op 7 november uitkomt. Ook is er een pc-versie bevestigd van de game. De game komt uit voor de PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?