Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Guitar Hero: World Tour komt met twee nieuwe track packs

Activision heeft twee nieuwe pakketten met liedjes voor Guitar Hero: World Tour online gezet, en beschikbaar gesteld om te downloaden. De pakketten zijn zowel voor de Xbox 360 (440 punten per pakket) en de PlayStation 3 ($5.49 per pakket). De tracks zijn ook allemaal als losse nummers te downloaden, respectievelijk voor 160 punten en $1.99. De twee pakketten zijn als volgt samengesteld:

European Track Pack 1
- "'54, '74, '90, 2010" by Sportfreunde Stiller
- "Mama Mae" by Negrita
- "Dis Moi" by BB Brunes

European Track Pack 2
- "Degenerated" by Backyard Babies
- "Por La Boca Vive El Pez" by Fito Y Fitipaldis
- "Johnny" by Di-Rect

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?