Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Guitar Hero: World Tour DLC duurder op de PS3

Eerder meldde we al dat zaken oneerlijk gingen wat betreft Guitar Hero: World Tour. Ook vandaag lijkt daar geen verandering in te komen.

Activision trekt Xbox 360 bezitters voor wat betreft de kosten omtrent downloadable content. Als we de prijzen vergelijken tussen wat een track kost in de PlayStation Store en Xbox Live Marketplace liggen de verschillen erg hoog.

Op Xbox Live Marketplace bètalen gamers 160 Microsoft Points voor een nummer, wat uitkomt op ongeveer €1,40. En de PlayStation 3 bezitters moeten gemiddeld zo'n €1,82 neerleggen om een track te downloaden.
Of we in Europa ook met deze prijsverschillen te maken krijgen is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?