Guitar Hero Van Halen aangekondigd

Er gingen al een tijd geruchten over een Van Halen-versie van Guitar Hero, maar we kunnen er nu vanuit gaan dat we er weer een deel kunnen bijschrijven aan de Guitar Hero-franchise.

Een Duitse ratingorganisatie Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle (USK), wat wij kennen als PEGI. Heeft op de website de nog niet aangekondigde Guitar Hero: Van Halen aangekondigd. De game staat vooralsnog voor de PlayStation 3 en Xbox 360 geregistreerd.

Activision zwijgt nog in alle talen, dus er is nog geen officiële bevestiging van deze game. We wachten af!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?