Guitar Hero: Smash Hits demo op Xbox Live

Binnenkort komt Activision met Guitar Hero: Smash Hits. In Guitar Hero: Smash Hits komen de beste nummers uit Guitar Hero, Guitar Hero II, Guitar Hero Encore: Rock the 80s, Guitar Hero III: Legends of Rock en Guitar Hero: Aerosmith. Wat Smash Hits zo bijzonder maakt is dat alle nummers met de hele band te spelen zijn.

Om alvast te kijken of het een leuke game wordt is er een een demo op Xbox Live geplaatst. Deze demo is voor Gold én Silver members te downloaden en bevat de volgende nummers:

KISS - Rock and Roll All Night
Franz Ferdinand - Take Me Out
Wolfmother - Woman

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?