Guitar Hero: On Tour

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 18 juli 2008
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score -

Guitar Hero: Modern Hits packshot

Met Guitar Hero: On Tour bewees Neversoft dat je ook best Guitar Hero kan spelen op een handheld. Guitar Hero: On Tour Decades deed dit nog eens haarfijn over. Nu gaat Guitar Hero: Modern Hits er ook nog even overheen.

Vandaag is er een packshot verschenen van deze game. Deze Guitar Hero bevat, zoals de naam zegt, veel moderne hits. Verwacht dus veel poprock, punk en een likje emo hier en daar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?