Guitar Hero: Metallica

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 22 mei 2009
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Guitar Hero: Metallica komt begin 2009

In navolging van Aerosmith krijgt begin 2009 Metallica dan ook eindelijk zijn eigen Guitar Hero deel. Activion Blizzard CEO Robert Kotick heeft bekendgemaakt dat de game voor 31 maart 2009 verschijnt. Tot die tijd verschijnt nog eerst Guitar Hero: World Tour en Guitar Hero: On Tour Decades.

In Guitar Hero: Metallica speel je de meest bekende hits van deze superband na samen met andere bands die van invloed zijn geweest op Metallica.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?