Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Guitar Hero komt met The Killers DLC

The Killers zullen 3 van hun nummers uitbrengen voor Guitar Hero. De nummers heten "Human", "Losing Touch" en "Mr. Brightside". "Human" wordt de laatste tijd vaak afgespeeld op TMF en MTV en "Mr. Brightside" komt van hun debuutalbum.

De nummers zullen 25 november als download beschikbaar zijn voor Guitar Hero: World Tour. Het pakket van drie nummers zal 440 Microsoft Punten kosten of 5,49 dollar op het PlayStation Network. Los kosten de nummers 160 Microsoft Points 2 dollar per stuk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?