Guitar Hero kamer

Het gaat er misschien juist over, misschien is het er zelfs totaal over, maar toch. Guitar Hero heeft namelijk onlangs samen met het Backstage Hotel en met Microsoft een echt Guitar Hero kamer ingericht!

De kamer is gedecoreerd door Henk Schiffmacher, en natuurlijk zijn alle Guitar Hero instrumenten aanwezig om te kunnen jammen in de kamer. De geruchten gaan zelfs de ronde dat er ook een bed in te vinden is! (wat niemand waarschijnlijk nodig heeft, want je speelt gewoon heel de nacht door). Vanaf 10 oktober zal het mogelijk zijn in deze kamer te overnachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?