Guitar Hero-kamer is af

Een aantal maanden terug vertelde Activision dat zij in samenwerking met het BackStage Hotel en tattoo-artist Henk Schiffmacher een heuse Guitar Hero-kamer gaan maken. Vandaag is de kamer af en kan hij geboekt worden.

De kamer ziet eruit als een kamer waar je helemaal los kunt gaan. Met vette graphics op de muur en natuurlijk Guitar Hero speelbaar op de kamer. Mensen die de kamer boeken hebben hun eigen gameroom! Je kunt boeken door te bellen naar het hotel of door naar de website te gaan. Ga jij deze kamer boeken?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?