Guitar Hero IV meer dan alleen gitaren

Waar gamers eerder nog riepen dat Rock Band een soort Guitar Hero-kloon zou zijn, lijkt Guitar Hero nu de kant van Rock Band op te willen gaan. CEO van Activision Bobby Kotick liet weten dat Guitar Hero IV meerdere instrumenten en ook microfoons zal bevatten. Hierdoor lijkt het dus dat de game verdacht veel op naaste concurrent Rock Band gaat lijken.

We'll include a lot of other instruments, vocals. It will help us expand internationally. It's the first game we've had in which we can use local content and local bands.

Guitar Hero IV kun je in de herfst van dit jaar verwachten, mits alles goed verloopt tijdens de ontwikkeling natuurlijk.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?